Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Βέροια, επί της οδού Αντωνίου Τσούπελη 5, σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων εντός 10 εργάσιμων ημερών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με courier ( ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ )
Ο μουσικός οίκος Πετσάβας συνεργάζεται με την courier της ΕΛΤΑ για τη γρήγορη και έγκυρη εξυπηρέτησή σας. Κάθε παραγγελία που καταχωρείται μέχρι τις 13:30 εκτελείται την ίδια ημέρα και θα παραλάβετε το δέμα σας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών. Εάν ο τόπος αποστολής βρίσκεται σε νησί, Πελοπόννησο ή Κρήτη τότε θα παραλάβετε το δέμα σας εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας καταχωρηθεί μετά τις 13:30 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης ημέρας.
Η χρέωση με την οποία επιβαρύνεστε ανεξάρτητα από τα κιλά ή τον όγκο της παραγγελίας σας είναι 5€, και σε περίπτωση αντικαταβολής επιπλέον 2€.

Με μεταφορική
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας καταλαμβάνει μεγάλο όγκο η παραγγελία σας πραγματοποιείται με το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών.
Να σημειωθεί ότι, όταν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 500 €, η αποστολή πραγματοποιείται εφόσον πρώτα γίνει κατάθεση του ποσού της αγοράς.
Η χρέωση με την οποία επιβαρύνεστε ανεξάρτητα από τα κιλά ή τον όγκο της παραγγελίας σας είναι 5€, και σε περίπτωση αντικαταβολής επιπλέον 2€.

Παραγγελίες άνω των 300 €
Για αγορές άνω των 300 € παρέχουμε δωρεάν μεταφορά των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα. Από τη δωρεάν κάλυψη των μεταφορικών εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες και ορεινές περιοχές.

Παραγγελίες εξωτερικού

Η αποστολή των παραγγελιών στο εξωτερικό πραγματοποιείται μέσω συνεργαζόμενης courier ή μεταφορικής εταιρείας. Το κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας διαμορφώνεται βάσει του όγκου και του βάρους του προϊόντος αλλά και την εκάστοτε χώρα αποστολής. Μόλις πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, το τμήμα υποστήριξης του καταστήματος μας θα σας ενημερώσει  άμεσα μέσω mail για το ακριβές κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίζετε εκ των προτέρων το κόστος των μεταφορικών για ένα συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@petsavas.com αλλά και τηλεφωνικά στο 0030 23310 62 551 και στο 0030 6980 073 797.