Η επιχείρηση

Η επιχείρηση «Μουσικός Οίκος Minore» ιδρύθηκε το 1979 από τον Γκαλίτσιο Ευάγγελο. Υπήρξε αδιαμφισβήτητα μία πρωτοποριακή κίνηση στην αγορά της Βέροιας. Όραμα του ιδρυτή αποτέλεσε η προσφορά εγγυημένων προϊόντων από επώνυμες αντιπροσωπείες σε προσιτές τιμές με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των μουσικών και μουσικόφιλων της πόλης.

Το 1995 πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εισαγωγές επώνυμων μουσικών οργάνων και εξαρτημάτων με σημαντική επιτυχία. Ταυτόχρονα, η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην παροχή εξοπλισμού των μουσικών σκηνών της πόλης για την διεξαγωγή συναυλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το 2001 δημιουργήθηκε ο πρώτος εκθεσιακός χώρος πιάνων στη Βόρεια Ελλάδα, με εισαγωγές από επώνυμες γερμανικές εταιρείες. Έτσι, μια ευρεία συλλογή κλασικών πιάνων, συμπεριλαμβανομένων πιάνων με ουρά, όρθια, αντίκα αλλά και ηλεκτρικών πιάνων διατέθηκε στην αγορά της Βέροιας.

To 2011 την επιχείρηση ανέλαβε ο ανιψιός του ιδρυτή, Πετσάβας Παύλος ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του στην κατασκευή πιάνου και τσέμπαλου στη γερμανική εταιρεία Wilh Steinberg, δημιούργησε ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο χώρο, εφαρμόζοντας τη νέα ευρωπαϊκή μέθοδο στην τεχνική υποστήριξη κάθε είδους πιάνου και όχι μόνο.

«Δραστηριοποιήθηκα στο χώρο αυτό με κίνητρο την αγάπη μου και το μεράκι μου για τα μουσικά όργανα. Λόγω της ανάγκης μου για επαγγελματική αποκατάσταση είχα αγωνία για τα πρώτα μου βήματα. Μα πραγματικά, η ανταπόκριση, η στήριξη και η υποστήριξη όλων των Βεροιέων μουσικών και μουσικόφιλων ήταν πολύτιμες για μένα. Έτσι, η αγάπη τους και η μακροχρόνια προτίμησή τους προς την οικογενειακή μας επιχείρηση, αποτέλεσαν το κλειδί για τη συνεχή επιτυχή πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω πως ανταπέδωσα σε όλους τους φίλους- πελάτες με τη συνέπεια, την υπευθυνότητά μου και με πάντα βαθύ βλέμμα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς».

Με εκτίμηση, Γκαλίτσιος Ευάγγελος